Οικονομικά Κίνητρα

Αριθμητικές Εκφράσεις Που Αντιπροσωπεύουν Αξία

Σημείωση: Θέλουμε το θέλουμε ή όχι, τα χρήματα είναι ένα μέσο για να φτάσουμε σε ένα σκοπό. Χωρίς χρήματα, οι κυβέρνηση και οι περισσότεροι άνθρωποι στην κοινωνία δεν ενδιαφέρονται και δεν δείχνουν ενδιαφέρον για το να συμμετάσχουν για τη βελτίωση των συνθηκών άλλων, καθιστώντας τους πιο 'ανθεκτικούς' και, με τη σειρά τους, εξίσου ελεύθερους να επιλέξουν κάτι καλύτερο για τον εαυτό τους. Επιπλέον, προσπαθούμε όλοι να ποσοτικοποιήσουμε και να ποιοτικοποιήσουμε τις ιδιότητες του Είναι, που σχετίζονται με διάφορα συμπεριφορικά χαρακτηριστικά.

Αναφορά στους Πόντους της Βιομηχανικής Ανταγωνιστικότητας

Για κάθε εγκεκριμένη ενέργεια, ο 'παίκτης' κερδίζει έναν πόντο που αντιπροσωπεύει μια εγκεκριμένη ενέργεια σε ένα από τα πολλά δυνητικά μονοπάτια.

Η πρώτη αριθμητική έκφραση που αντιπροσωπεύει αξία συσχετίζεται με την επιλογή και την ενέργεια του 'παίκτη'. Για αυτό το λόγο, ο πόντος που λαμβάνει ο 'παίκτης' αντιπροσωπεύει ένα νόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ασκήσει την ελευθερία της επιλογής του (αγορά).

Επειδή ο 'παίκτης' είναι υπάλληλος μιας εταιρείας, ένα αντίγραφο του πόντου που αποκτήθηκε από αυτόν τον υπάλληλο προσφέρεται στην αντιπροσωπεύουσα εταιρεία, παρέχοντάς τους περισσότερη εξέχουσα θέση στην περιοχή κατάταξης του ανταγωνισμού που συζητείται